De 8 gouden regels om je lingerie goed te onderhouden

Ben je dol op mooie lingerie? Wil je je ondergoed zo lang mogelijk en in goede staat houden? Dus geen geheim, je moet er voor zorgen! Uw ondergoed is inderdaad vaak ontworpen in fijne en delicate materialen, zoals kant, waarvoor bepaalde voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Hier zijn enkele tips om je lingerie te verwennen en rampen te voorkomen.

 

 • raadpleeg etiketten

  1. Controleer de labels die in de beha's en het ondergoed zijn genaaid

  Dit is de basisregel: als u de minste twijfel heeft over het onderhoud van een product, raadpleeg dan de pictogrammen op het binnenlabel voordat u schade begint te voorkomen.

 • handwas

  2. Geef de voorkeur aan handen wassen

  Was je lingerie in lauw water, met neutrale zeep of speciale zijdeproducten en spoel daarna grondig uit. Pas op dat u de stof niet verdraait wanneer u uw ondergoed draait: druk het zachtjes tussen uw vingers om te voorkomen dat ze vervormen of hun elasticiteit verliezen. Om elke kans te vermijden, raden we je aan om twee badstof handdoeken te gebruiken: doe je lingerie op de eerste en bedek hem met de tweede. Druk vervolgens op zodat de handdoeken vocht opnemen. Het is eenvoudig en zonder risico!

 • wassen op lage temperatuur

  3. Was je lingerie op lage temperatuur

  Als u een machinewas kiest, gebruik dan absoluut een programma met delicate stoffen (30 °), doe uw lingerie in een waszak en vergeet niet de beha's te nieten om te voorkomen dat de haken een kanten schouderstuk beschadigen of borduurwerk.

 • gebruik een fijn wasmiddel

  4. Gebruik een fijn wasmiddel voor textiel

  Gebruik nooit producten die chloor, bleekmiddelen, bleekmiddel of wasverzachter bevatten. Deze producten kunnen de vezels aantasten, schreeuwen, allergische reacties veroorzaken of de elasticiteit van de artikelen beschadigen, wat hun houdbaarheid kan beïnvloeden.

 • sorteer ondergoed op kleur

  5. Apart wit ondergoed, kleuren en zwart

  We weten dat het een beetje organisatie vereist, maar het is essentieel om de kleur van het ondergoed intact te houden.

 • gebruik de droger niet

  6. Verban de droger

  De temperatuur is een echte vijand voor lingerie! Het risico? Fragiliseer fijne materialen, wijzig de kleur, verlies de elasticiteit, beschadig de schalen of beschadig de framedeksels. Om deze kansen te voorkomen, kiest u in plaats daarvan voor luchtdrogen. Onze tip? Leg je lingerie plat op een schone, droge badstof handdoek. Hang het vooral niet aan een hanger of aan een kledingrek om te voorkomen dat het wordt gemarkeerd of beschadigd!

 • strijk geen delicate lingerie

  7. Strijk geen delicate lingerie

  Wees voorzichtig, strijken, zelfs bij lage temperaturen, is ook formidabel! Als je je ondergoed niet wilt verbranden of beschadigen, strijk het dan niet.

 • grote beha's op te bergen

  8. Zorg voor de opslag van je grote bh's

  Om je lingerie niet te beschadigen is het essentieel om deze zorgvuldig op te bergen. De bh rompen , bijvoorbeeld, kan snel vervormd worden als gecomprimeerd: Om dergelijke problemen te voorkomen, raden wij u aan maximum uit de ene in de andere.

© 2020 - 2023 Bodyfashiononline.nl | sitemap | rss