BH maatvoering

 • ken je bh-maat

  Onze tips voor het goed passen van je BH

  Om je dagelijks mooi en goed te voelen in je lingerie, is het essentieel om een ​​bh-vorm te kiezen die bij je past, maar ook om deze goed aan te passen zodat deze je perfecte ondersteuning geeft. Als u twijfelt, volgen hier enkele tips om ervoor te zorgen dat u uw BH met goed draagt. Maattabel of BH advies

   

 • Ken je slipmaat

  De belangrijke details voor het kiezen van je ondergoed

  Om je voordeel te doen, is het ook belangrijk om een ​​ondergoed te kiezen dat bij je lichaamstype past. Slip, hoge slip, shorty, tanga, string ... Er is voor elk wat wils en voor elk wat wils. Weet u niet zeker welke u moet kiezen? Sans Complexe ondersteunt u bij het vinden van een model dat voor u is gemaakt.

   

 • Kies je grote badpak volgens je morfologie

  Onze tips voor het vinden van het perfecte zwempak

  De zomer nadert en u heeft hetzelfde probleem bij het kiezen van een zwempak? Twijfel je tussen een zwempak uit één stuk en een zwempak uit twee delen en kun je niet kiezen tussen verschillende vormen? We zijn er natuurlijk om je te helpen!

   

 • Interview gids

  De essentiële voorzorgsmaatregelen om je lingerie goed te onderhouden

  Als je eenmaal de lingerie hebt gevonden die bij je past, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat deze zo lang mogelijk blijft zitten. Zonder speciale aandacht kunnen uw sets, vooral de meest delicate, beschadigd raken en u niet langer optimaal comfort en ondersteuning bieden. Hier zijn de essentiële regels om een ​​ramp te voorkomen.

   

© 2020 - 2023 Bodyfashiononline.nl | sitemap | rss