Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

Skiny kopen?

Skiny is onderdeel van de Huber groep. De huber groep heeft met het lanceren van het merk Skiny gekeken en geluisterd naar de volgende generatie consumenten. Skiny is gepositioneerd als een jong en fris merk. De naam Skiny is afkomstig van het woord skin. De huid komt direct in contact met bodywear. De Y staat voor you. Skiny richt zich op zowel mannen, vrouwen en is ongecompliceerd, fresh, zelfverzekerd, ectief en vol leven. Naast Lingerie en underwear, bestaat de collectie ook uit loungewear en swimwear.


Skiny en duurzaamheid

Dat de nieuwe generaties steeds meer inzetten op duurzaamheid is overduidelijk. Hier spelen wij met Skiny natuurlijk op in. De Skiny sustainable lijn slaat nu al goed aan en wordt consequent uitgebreider. Onlangs hebben wij de uitzonderlijk succesvolle duurzaamheidscapsules gelanceerd voor Skiny Nature love.
 

Skiny en Bodyfashiononline.nl

Skiny en bodyfashiononline zijn twee bedrijven die samen tot uitzonderlijke samenwerking en prestaties komen. Bodyfashiononline.nl is gespecialiseerd in online retail met gevoel. Skiny is gespecialiseerd in bodywear met gevoel. Bodyfashiononline.nl valt onder een online retail groep en deze zorgt met jaarlijks 600.000 online zendingen voor een stabiele basis.
Wij zijn aangesloten bij het Webshop keurmerk en de Europese branche organisatie Emota. Hiermee knnen consumenten veilig en betrouwbaar hun lingerie, underwear, loungewear en swimwear kopen.
Onze specialisten zorgen voor een persoonlijke benadering en de ultieme feel good ervaring

© 2020 - 2023 Bodyfashiononline.nl | sitemap | rss