Sorteer op
Sorteer op

De Voorgevormde BH

De naam voorgevormde BH geeft al aan een gecreëerde vorm. Deze vorm zorgt ervoor dat de borsten een mooiere vorm krijgen, omdat deze BH de borsten wat meer naar voren haalt. De BH tekent niet af onder kleding, doordat er in de hele cup van de BH een foam laagje zit tussen de stof van de cups. Vaak wordt er gedacht dat wanneer je een voorgevormde BH draagt, je borsten dan ook groter lijken. Bodyfashiononline.nl zegt u, dit is niet het geval! Wat wel kan zijn is dat een voorgevormde BH gedragen wordt in een maat groter dan dat je normaal zult dragen, dit komt omdat de borsten precies in de cups moet vallen.
De cups van een voorgevormde BH rekken niet echt mee.
De voorgevormde BH met helemaal gladde cups noemen we ook wel de t-shirt BH, omdat deze ideaal is onder strakke kleding.

Een voorgevormde bh is een soort beha die al vorm heeft voordat deze wordt gedragen. De cups zijn al in een bepaalde vorm gevormd en geven daarom al ondersteuning aan de borsten. Dit in tegenstelling tot een softcup-bh die geen specifieke vorm heeft. Deze voorgevormde cups zijn vaak gevuld met schuim of andere materialen die de borsten een natuurlijke vorm geven. Deze bh's zijn vaak geschikt voor vrouwen met een kleinere cupmaat, omdat ze geen extra padding of versteviging nodig hebben. Voorgevormde bh's zijn populair vanwege hun comfort en ondersteuning.

 

De collecties van Bodyfashiononline.nl

Bodyfashiononline.nl werkt nauw samen met de Beha merken Susa, Sans Complexe, Skiny, en Huber. Zij hebben een mooie collectie voorgevormde BH's in effen patronen of mooie sensuele patronen. Wat bij Bodyfashiononline boven staat is dat wij enkel goede kwaliteit leveren. En dat goede kwaliteit tegen lage prijzen kan kunt u gelijk in uw ontdekkingstocht op bodyfashiononline.nl terug zien.

Waarom Bodyfashiononline.nl

Als een van de grootste online retailers op het gebied van lingerie, ondermode en beenmode hanteren wij de scherpste voorwaarden en de laagste prijzen. Onze specialistische assortimenten zorgen ervoor dat u zich meer vrouw zult voelen dan ooit daarvoor.
Bodyfashiononline.nl beschikt over een eigen distributiecentrum waarin dagelijks duizenden zendingen vertrekken
  

© 2020 - 2023 Bodyfashiononline.nl | sitemap | rss