Sorteer op
Sorteer op

De Push-up BH / Maximizer BH / BH met vulling

Een push-up bh is een soort beha die is ontworpen om de borsten te verhogen en samen te drukken, waardoor ze er groter uitzien. Dit wordt gedaan door middel van extra padding of beugels die in de cups zijn ingebouwd. Push-up bh's zijn vaak voorzien van een lagere cuprand, waardoor meer van de bovenkant van de borst zichtbaar is. Deze bh's zijn populair onder vrouwen die hun borsten een boost willen geven of een grotere decolleté willen creëren.

De push-up BH heeft, naast de foam/mousse cups, nog een extra vulling onderin de cup. Door de vulling onderin de cup worden de borsten meer naar het midden en naar boven geduwd. Door deze vulling ontstaat er een mooi, volle decolleté! De push-up BH heeft vrijwel altijd een beugel, zodat het gewenste effect gecreëerd kan worden.

In sommige gevallen is het mogelijk de vulling uit de BH te halen. Dit zorgt ervoor dat het eventuele cupmaat-verschil weggewerkt kan worden en dat de BH ook gedragen kan worden als een gewone BH.

Wanneer er sprake is van een vulling aan de onderkant van de cups spreken we over een maximizer BH. Wanneer dit model gedragen wordt lijkt de cup tot 2 maten groter door het push-effect.

Waarom geen push up BH in grotere maten?

De push-up BH is vaak niet verkrijgbaar in grotere cupmaten, dit komt doordat vrouwen met een grotere cup vaak al genoeg vulling van zichzelf hebben. Wanneer iemand met een grotere cup graag een mooi decolleté wilt creëren kan er voor gekozen worden om een balconette BH te dragen.
 

© 2020 - 2023 Bodyfashiononline.nl | sitemap | rss