Retouren

Consumenten hebben 14 dagen de mogelijkheid om te retourneren, de volgende voorwaarden zijn hier op van toepassing:
>> De aangekochte artikelen zijn ongebruikt en onbeschadigd
>> Aanwezige labeling of kopkaarten zijn niet verwijderd
>> Artikelen zijn niet gewassen
>> Binnen 14 dagen na binnenkomst bij de Bodyfashiononline.nl en goedkeuring van de goederen storten wij het bedrag
     terug.
>> De termijn gaat in op de dag van aflevering bij u en eindigt op de dag bij binnenkomst in ons magazijn.
>> Risico van retourneren zijn altijd voor de klant
 

afbeeldingretouren.jpgHet kan natuurlijk altijd gebeuren dat u niet tevreden bent met de artikelen die u ontvangt.
Het is niet wat u van had verwacht, het zit niet lekker of we hebben per ongeluk het verkeerde artikel toegestuurd. Bij Bodyfashiononline.nl is het geen punt als u uw bestelling terugstuurt.
Dat kunnen consumenten altijd binnen 14 dagen na ontvangst (bij ons binnen) van de bestelling (deze termijn gaat op de dag van aflevering van de bestelling in) retourneren, mits ongedragen en netjes in de originele verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk). Natuurlijk is passen wel toegestaan

Lees alsjeblieft onderstaande instructies voor het retourneren aandachtig door. 

Is het artikel te groot/klein of ben je er niet tevreden over? 
Als u het artikel wilt ruilen voor een andere maat of product, bestel deze dan simpelweg opnieuw op http://www.Bodyfashiononline.nl/ 

Het artikel die u wilt terugsturen dient altijd compleet en netjes in onbeschadigde verpakking te zitten inclusief kledinglabel.
U kunt voor het retourneren gewoon de verpakking gebruiken die je van ons hebt ontvangen. Vermeld het ordernummer op de doos/verpakking, anders kunnen wij de afzender niet achterhalen!

Stuur de producten terug naar: 

Retouren Bodyfashiononline.nl​ 
Grote Overstraat 4
7411 JC  Deventer

met kopie factuur / orderbevestiging of handgeschreven brief, zodat alle benodigde informatie hebben, zoals uw gegevens en ordernummer


De volgende artikelen komen niet in aanmerking voor retournering?
In verband met zwaar wegende hygienische redenen kunnen wij de volgende artikelen niet retour nemen:
Panty's, pantykousen, ondergoed/lingerie welke onbeschermd is gepast. Gebruik altijd ondergoed eronder tijdens het passen

Tevens kunnen de OP=OP artikelen niet worden geretourneerd, de prijs is aangepast naar een dusdanig laag niveau met als doel om de collectie te laten uitlopen.
Wij rekenen op uw begrip.


Product(en) defect, incompleet of verkeerd geleverd? 
Onze excuses dat dit door onze kwaliteitscontrole is geglipt! Om u zo goed mogelijk te helpen is het van belang dat u binnen 2 maanden na ontdekking een e-mail stuurt naar info@bodyfashiononline.nl. Vermeld hierin het ordernummer en de beschrijving van het probleem (bij defecten graag met een duidelijke foto). 

Terugstorting retouren
De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten (bij retournering van de volledige order) door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt (moment van ontbinding). De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

Risico van retourneren zijn altijd voor de klant

LET OP!!! Bewaar u track en trace van de pakketbezorger. U bent verantwoordelijk voor retourneren van het produkt tot dat wij het produkt hebben ontvangen. Enkel de track en trace is niet voldoende voor 100% garantie. De handtekening van ons distributiecentrum voor het in ontvangst nemen van uw pakket is de enige 100% garantie.

Producten te laat aangekomen? 
Mocht als consument uw bestelling onverhoopt te laat aankomen voor uw gelegenheid, dan kunt u het pakket het beste ongeopend terugsturen of weigeren. We hoeven dan namelijk geen kwaliteitscontrole te doen, waardoor u het aankoopbedrag sneller terug ontvangt. Wij kunnen geen verantwoordelijkheid nemen voor pakketten die te laat worden geleverd. Dit betekent dat we uiteraard het aankoopbedrag terugstorten, maar dat u zelf verantwoordelijk bent voor het retourneren
U kunt in dit geval het pakket afgeven bij het postkantoor ter retournering
 

© 2020 - 2023 Bodyfashiononline.nl | sitemap | rss