Distributiecentrum Bodyfashiononline.nl

Dagelijks vertrekken er duizenden pakketten vanuit ons logistieke centrum in Deventer. Deze pakketten worden vervoerd met onze partners GLS, PostNL en DHL. Via het distributiecentrum vinden er de gehele dag aktiviteiten plaats en wordt er in diverse ploegen gewerkt om aan de wensen van onze klanten te voldoen. Dit betekent dat hier zowel de zakelijke klanten, als de consumenten klanten worden behandeld.

De laatste pakketten worden in het logistieke centrum rond 23:00 uur geladen om de volgende dag te worden afgeleverd.
De enorme groei heeft de afgelopen jaren ervoor gezorgd dat het distributiecentrum op volle kracht draait en er consequent verniewingen worden doorgevoerd om efficiency en optimalisatie voor de klant te realiseren.

Het eigen distributiecentrum van ruim 4.000m2 is uniek binnen de markt van bodyfashion, lingerie, nachtmode veel van onze collega's werken vanuit een winkel of hebben hun logistiek en magazijn uitbesteed aan fullfillment centers. Wij willen graag binding houden met onze produkten en onze klanten. Doordat de kantoren en het personeel allen direct bij de produkten verbonden zijn kunnen wij u goed helpen met advies en geeft het ons de gewenste flexibiliteit

Wilt u een afspraak maken bent u van harte welkom. Graag laten wij ons unieke distributiecentrum zien

Uitbreiding distributiecentrum

Door de enorme groei van ons assortiment en aantal verzendingen, hebben wij ons distributiecetrum op twee manieren verder uitgebreid.
Door een aanbouw hebben wij nogmaals 1.000 m2 erbij gekregen en tevens hebben wij de bulk opslag verplaats naar een extern distributiecentrum.
De enorme groei komt voort uit de groei van onze eigen webshops, bol.com leveringen en natuurlijk Amazon leveringen.

© 2020 - 2023 Bodyfashiononline.nl | sitemap | rss