Blog Bodyfashiononline.nlNanso                                   14-07-2022

 

Nanso is een van de meest bekende modemerken in Finland, opgericht in 1921.

Nanso biedt kenmerkende prints en garderobe-Essentials geïnspireerd op een ontspannen en ongecompliceerde Finse levensstijl.

De natuur is een belangrijke inspiratiebron voor het ontwerp en het ontwikkelen van de Night & Loungewear collecties van Nanso.

We willen dat Nanso de eerste keuze is voor vrouwen die waarde hechten aan een duurzame levensstijl, authenticiteit en schoonheid van het dagelijks leven.

Onze missie is om authentiek Fins design te creëren door stijl en comfort op een unieke manier te combineren.

Wij ontwerpen producten die het leven niet alleen mooier, maar ook makkelijker maken. Een van onze uitgangspunten is om mooie producten te ontwerpen die lang meegaan, zowel qua kwaliteit als qua stijl.

Nanso staat voor hoogwaardige kwaliteit in een mooie mix van Organisch katoen, Modal, Linnen en Viscose.

De collecties worden bedacht en gemaakt op Europese bodem, door verschillende designers die afwissend speciaal voor Nanso patronen ontwerpen.

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Susa                                              04-08-2022

 

SUSA - KWALITEIT SINDS 1859

Het traditionele Zwabische bedrijf SUSA werd opgericht op 1 maart 1859 in het Duitse Heubach, aan de voet van de Zwabische Jura.

Wat begon als een korsettenfabriek Schneider en Sohn AG is vandaag de dag SUSA.

Een steeds groter wordende leverancier van ondergoed, van moderne feel good lingerie voor dagelijks comfort tot beha's die gedragen worden met traditionele dirndls die een

prachtig decolleté creëren die ondermeer veel gedragen worden tijdens Oktoberfest , maar ook mastectomy-bh's en comfortabele stijlvolle badkleding.

In meer dan 160 jaar heeft SUSA zich gespecialiseerd in lingerie en badmode voor veeleisende en modebewuste vrouwen in grote maten tot cupmaat I.

Naast functionaliteit en kwaliteit, ligt de focus op het garanderen van één ding: onze klanten moeten zich goed voelen in de lingerie van SUSA!

#feelgoodunderwear #feelgood #grote cups #tradition #susasince1859

 

© 2020 - 2023 Bodyfashiononline.nl | sitemap | rss