LauRie

LAURIE is voor vrouwen van alle leeftijden die uitzonderlijke kwaliteit en onovertroffen comfort waarderen.
Bij LAURIE houden we van de klassiekers - de tijdloze items van de garderobe, omdat we geloven dat producten die lang meegaan
verdient een doordacht ontwerp.

 

Bij LAURIE nemen we onze verantwoordelijkheid.


In een geglobaliseerde textielindustrie maakt je kleding een lange reis van creatie voordat ze onderdeel worden van je garderobe. Het is onze verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat deze reis eerlijk en verantwoord is. Voor alle betrokkenen. LAURIE is dan ook lid van het amfori Business Social Compliance Initiative (BSCI), een internationale vereniging die ontstaan is uit de Foreign Trade Association. De amfori BSCI werd opgericht om sociale en economische groei en welvaart in de hele toeleveringsketen te bevorderen, en in 2003 lanceerde de organisatie de amfori BSCI-gedragscode.

De Amfori BSCI-gedragscode bevat 11 principes voor ethisch en sociaal verantwoord zakelijk gedrag, waar LAURIE altijd langs navigeert. In de kern gaat het om mensenrechten - en net zoals we weigeren concessies te doen aan de kwaliteit van je broek, weigeren we concessies te doen aan de kwaliteit van leven van de mensen die ze helpen maken.

© 2020 - 2023 Bodyfashiononline.nl | sitemap | rss